Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник не ги забораваме малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд. 

Малер 1

Микс тикет составен од тениси и фудбал. Овој играч изиграл 7 натпревари со солиден коефициент и ги уплатил за 100 денари, а неговата максимална добивка е 7000 денари. За жал едниот тенис натпревар е промашен, па така овој играч ја „добива титулата“ Малер 1.

Махер 1

Овде имаме специјал тикет составен од повеќе типови само за натпреварот Бразил – Перу, па за среќа овој играч погодил се. За уплата од 100 денеари тој си заработи одлични 8.500 денари. Секоја чест!

Махер 2

Храброста во комбинација со висока уплата често значи добивка. Овој играч уплатил 300 евра во 1xBet на натпреварот Аргентина – Чиле за кое си доби коефициент 1.93. Аргентина заврши на третото место во Копа Америка, а овој играч си одби 279 евра. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*