И ОВА Е ТЕШКО: Одиграл 14 НБА играчи и ги промашил СИТЕ (фото)

На социјалните мрежи може да се пронајдат многу тикети (добитни или недобитни), но едно од последната ноќ во НБА навистина се издвојува од останатите.

Обложувач од Македонија се обидел со 20 денари да стигне до добивка од 115.656 денари, но направил – промашување на годината!

Започнете ја НОВАТА ГОДИНА со 6000 денари повеќе!

Тој одиграл 14 НБА кошаркари (плус или минус) и сите ги промашил!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*