Започнете ја НОВАТА ГОДИНА со 6000 денари повеќе!

coinbet24

Обложувалницата на Coinbet24 е добро позната помеѓу кладилничарите бидејќи изобилува со исклучително високи коефициенти, македонска поддршка и ужива голема доверба кај корисниците.

Тие во новата година нудат 100% бонус за сите нови корисници до 6000 денари.

Како да ги добиете?

  1. Регистрирајте се на Coinbet24 ТУКА
  2. Направете ја вашата прва уплата од најмалку 1000 денари
  3. Добијте 100% бонус на вашиот прв депозит

Регистрирај се на Coinbet24
Услови и правила за користење

  • Понудата на Coinbet24 е наменената само за новите корисници кои ќе се регистрираат преку ОВОЈ ЛИНК
  • Најмалиот квалификуван депозит е 6000 денари
  • Бонусот може да го користите за спортско обложување
  • Дополнителните правила и услови може да ги најдете во категоријата “Мој профил” >> “Бонус”

Регистрирај се на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*