back lay обложување
Совети

Back и Lay обложување – Сте слушнале?

Денес ќе ви претставиме една од најпопуларните стратегии кои вас може да ви донесе убави добики, но може да ја играте само во Betfair онлајн обложувалница. Иако на почетниците им делува доста комплицирано, таа е […]

совети за обложување
Совети

8 совети за да го подобрите обложувачкото искуство!

Се прашувате како да го усовршите вашето обложувачко искуство? За почеток почитувајте ги принципите кои за вас ги составија искусните обложувачи: Изберете да се обложувате на оној спорт, кој најмногу го познавате и немојте да […]

онлајн обложувалница
Совети

Како да ja изберете вистинската онлајн обложувалница?

Се одлучивте да се обложивате онлајн. Знаете многу за спортот и мислите дека имате добри шанси против обложувалницата. Единственото прашање кое се поставува е: „Во која обложувалница да се обложувате?“, односно „Како да ја изберете […]

стратегија за кладење
Совети

Стратегија за кладење во последните минути!

Во многуте стратегии за кладење, на самиот врв се наоѓа онаа за обложување на гол или победа во последните минути. Во последните неколку години, оваа стратегија станува се повеќе и повеќе популарна, посебно на фудбалски […]

Совети

Како да станете успешен обложувач?

Професионалните обложувачи со години создаваа разни стратегии за кладење за кои веќе сме пишувале, но во денешниот текст нема да се замараме со разни ситеми и стратегии, туку ќе ви дадеме само неколку совети како […]

Совети

Онлајн обложувалници vs. Локални обложувалници

Живееме во опшество каде што со многу брзо темпо се менуваат работите, особено во поглед на дигитализацијата и техниката. Истото се случува и со онлајн обложувњето. Скоро низ цела Европа, онлајн обложувањето зеде голем замав, […]

обложување на картони
Совети

Совети за обложување на картони!

Со оглед на тоа што фудбалот е најпопуларен спорт кај обложувачите, обложувалниците за него нудат и најмногу различни типови кои може да ги играте. Така со тек на време почна и вкупниот број на жолти […]

Совети

Како да се обложувате на тенис?

Покрај фудбалот, уште еден најпопуларен спорт за кладење е тенисот кој нуди само два можно исходи на натпреварот. Вусшнот и поради тоа коефициентите за фаворитите во тенисот се многу ниски, но доколку имате „сенс“ за […]

обложување на голови
Совети

Обложување на голови!

Покрај различните типови за обложување кои се нудат на одредени парови, постојат и неколку занимливи облози на голови или поени на натпреварот. Размерот е од наједоставните облози за колку голови ќе има на натпреварот, до […]