добитна серија
Совети

Добитна серија во обложувалница!?

Сигурно сте слушнале за добитна серија која означува непрекината добивка во некој одреден временски период во олбожувалница. Всушност дали тоа е знаење, среќа и како да ја задржете таа добитна серија ќе дознаете во продолжение […]

Совети

Совет вреден злато: Што е тоа сигурно обложување?

Кога се вели „сигуна добивка“ не се мисли на натпревар помеѓу првиот и последниот на табелата, ниту за наместен натпревар, туку за 100% гарантирана добивка без ниакаков ризик од губење.   Всушност овде се работи […]

управување со парите
Совети

Како паметно да управувате со парите за обложување?

Еден од најголемите проблеми кои ги мачи кладилничарите е управувањето со парите за кладење. За да бидете во добивка и за да не ги трошите парите безпотребно, потребна вие долгорочна стратегија која ќе биде врзана […]

Совети

Како да се обложувате на фудбал и да бидете секогаш во плус?

Веруваме дека многу пати сте се запрашале како да бидете во сигурен плус од обложувалница, а одговорот на тоа прашање може да го најдете во овој текст. Добро, не во сигурен плус, бидејќи кладилницата е […]

Совети

Феноменот наречен дојава: Дали навистина постојат дојави?

Често сте го слушнале сигурно поимот „дојава“. Фасцинантно е тоа што терминот „дојава“ е еден од најпребаруваните поими на светските пребарувачи, а се однесува на спортско кладење. Што е всушност дојава? Како тој термин најчесто […]

бонус
Бонус вести

Дали бонусите за кладење се вистински пари?

Бонусот за кладење кој ни го нуди една онлајн обложувалница се вистински пари. Бидејќи конкуренцијата на пазарот за обложување е огромна, обложувалницата вам ви дава паричен бонус за да ве привлечи да се обложувате кај […]

Тикет во живо
Совети

Тикет во живо – предности кои ви ги пружа овој тип на тикет

Кога ќе го чуеме зборот тикет, автоматски не потсетува на стандардните тикети кои ги уплаќаме во кладилница. Но со развивањето на технологијата, напреднуваше и кладењето. Па така пред 10 години тикет во живо беше само […]

форум за кладење
Совети

Информации од прва рака – форум за кладење

Форум е место каде може да го прочитате мислењето и коментарите на останатите членови на одредена тема. Исто така и вие може да споделите искуство, мислење, коментари и сугестии. Форум за кладење е заедница за […]

бонус за кладење
Совети

Бонус за кладење

Бонусот за кладење претставува средства кои ви ги доделува обложувалницата со цел бесплатно да ги пробате услугите кои ви ги нуди таа обложувалница. Вредноста на бонусот е различна во сите обложувалници, односно вредноста му зависи […]