Спортско предвидување
Совети

Спортско предвидување – Мит или вистина?

Спортско предвидување зема се поголем замав, голем број на обложувачи го користат за остварување на профит. Спортско предвидување е нешто реално, и со него се запознаени сите оние ко се посериозни играчи. Предвидување за кој било […]

Совети

10 совети за успешно кладење

Под успешно кладење се подразбира она кладење каде вие остварувате постојан профит. А тоа е возможно доколку се кладите исправно, собирате доволно информации и имате познавања. При кладењето е важна и самоконтролата, и да знаете […]

професионално кладење
Совети

Изберете професионално кладење наспроти аматерско кладење

Кладењето многу го гледаат како хоби и исполнување на слободно време, но потајно сите се надеваат да остварат профит. А до профит ќе стигнете само доколку се кладите разумно односно тоа во светот на кладењето […]

Vojdan Stojanovski
Совети

КОШАРКА Македонија – Холандија, анализа на натпреварот

Македонија најголемите успеси во 2011 година ги забележа со цврста одбрана, рецепт на Докузовски кој сега се обидува да го наметне и новиот селектор Давитков. Против слабата Португалија синоќа одигравме на мал број поени, што […]

skrill скрил
Совети

Skrill (ex.Moneybookers): Како да отворам сметка?

Skrill е таканаречен е-новчаник (електронски новчаник), бидејќи по природа е баш тоа, новчаник. Место на интернет каде можете да ги чувате вашите пари. Сметка на Skrill е всушност сметка во онлајн банка, каде разликата од […]