Како да ja изберете вистинската онлајн обложувалница?

онлајн обложувалница

Се одлучивте да се обложивате онлајн. Знаете многу за спортот и мислите дека имате добри шанси против обложувалницата. Единственото прашање кое се поставува е: „Во која обложувалница да се обложувате?“, односно „Како да ја изберете вистинската обложувалница“.

Доверба

Сигурно сакате да бидете сигурни дека избраната обложувалница е проверена и вашиите пари се на сигурно, односно дека во секој момент би можеле да направите повлекување, доколку остварите добивка или доколку ви затребаат парите. Од таа причина треба да изберете стабилна обложувалница за која постои мала веројатност дека таа може да западне во финансиски проблеми. Најдобро е пред да отворите сметка во било која обложувалнциа да прочитате некоја рецензија за неа, а тоа може да го најдете на нашиот сајт во катеогријата „Рецензии“ или отворете ТУКА.

Минимални депозити и провизии

За секоја обложувалница би требало да проверите колку е минималниот депозит и колку се провизиите за депозитот и за повлекувањето на пари. Некои обложуалници на себе ги преземаат трошоците за трансферот на парите, додека другите ги ставаат на терет на кладилничарот. Исто така во една обложувалница може еден начин да биде бесплатен, а другио да подлежи под провизија. Треба да се бара обложувалнциа која воопшто нема провизии ниту за уплата ниту за исплата.

Избор на игри

Многу е важно при изборот на онлајн обложувалнциа да ја има играта која вие ја играте. Внимавајте на тоа, бидејќи доколку отворите сметка во некоја обложувалница, a таму ја нема вашата игра, тогаш таа обложувалница не ви одговара. Уверете се дека таа е обложувалницата која ви одговара.

Споредба на коефициенти

Кога купувате телевизор или некоја друга работа, веројатно пред тоа ќе ги проверите цените во останатите продавници, па потоа ја избирате најдобарата понуда. Така и во изборот на онлајн обложувалница, најдобро е да проверите повеќе обложувалници, пред да ја изберете вистинската.

НАША ПРЕПОРАКА

Одговорно тврдиме дека горенаведените фактори се собрани во обложувлница на Bet365. Како прво оваа обложувалница е една од постарите во светот на онлајн обложувањето и ужива голема доверба и авторитет кај играчите. Кога сакате да депозирате, тоа може да го направите преку вашите кредитни и дебитни картички и тоа со 0% провизија, а исплатата се врши исто на тој начин во рок од 2-5 работни дена. Коефициентите им се солидни и се во група со највисоки коефициенти на пазарот. И за крај треба да се нагласи тоа што Bet365 ги цени своите клиенти. На одреден временски период знае да додели бесплатни средства за обложување. Исто така големите и атрактивни натпревари ги прави уште поадреналински бидејќи нуди најразлични атрактивни понуди за тоа.

Регистрирај се на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*