Онлајн обложувалници vs. Локални обложувалници

Живееме во опшество каде што со многу брзо темпо се менуваат работите, особено во поглед на дигитализацијата и техниката.

Истото се случува и со онлајн обложувњето. Скоро низ цела Европа, онлајн обложувањето зеде голем замав, а не е стигнато само уште на нашите простори. Да бидеме реални, ние се уште сме уплашени да го прифатиме тој тренд, а не сме свесни дека тоа е подобро.

Во продолжение на овој текст ќе ви наведеме неколку факти за кои вреди да размислите.

Флексибилност

Немаме апсолутно никаква потреба да бараме обложувалница во наша близина, да се облекуваме да пишуваме на хартија, па да бараме билтени и додатоци. Во онлајн обложувањето вие на располагање ги имате овие информации на вашиот компјутер или мобилен телефон. Се што ви е потребно е интернет конекција и мобилен телефон, компјутер или таблет. На располагање ви стои обложувалницата 24/7 секој ден во годината.

Дискреција

Можеби верувате во одреден натпревар и сакате да ставите поголема цифра на пари. Кога велам поголема мислам на 100 и повеќе евра. Но во локалната обложувалница секогаш има некој кој ве познава и вие едноставно се плашите дека тој ќе го смени мислењето за вас и ќе ве нарече коцкар.

Почитување на клиентите

Обично во секоја обложувалница има една вработена која често е нерасположена и е „мрачна“ кон клиентите и ако евентуално сте погрешиле, „тешко вас“ кога ќе дојде за сторнирање. За разлика од таму, во онлајн обложувањето немате никаков контакт со вработените, туку вие сами си уплаќате.

Бонус

Во локалните обложувалници вие имате шанси да добиете бонус од 50 до 100 денари. Во онлајн обложувалниците бонусите се движат до 6000 денари, а секогаш ја наградуваат и вашата лојалност со 5 до 10 евра неделно. Да бидеме реални кога сме во црна серија, тие пари добро би ни дошле.

Наша препорака

Што се однесува до препораката за онлајн обложувалница, веруваме дека досега сте слушнале за Bet365. Оваа обложувалница ужива во високиот рејтинг и многу добра репутација.

Таа е светски позната обложувалница и веруваме дека доколку отворите сметка нема да погрешите. Располага со многу видови на игри како на конечен исход, полувреме крај, голови, така  и на специјални игри.

Понудата им е доста широка и може да го најдите скоро секој натпревар кој се игра во светот. Исто така понудата за обложување во живо им е една од најдобрите во светот.

Креирајте ја вашата сметка ТУКА и стекнете се со едно поинакво искуство.

Регистрирај се на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*