Како да се обложувате на тенис?

Покрај фудбалот, уште еден најпопуларен спорт за кладење е тенисот кој нуди само два можно исходи на натпреварот. Вусшнот и поради тоа коефициентите за фаворитите во тенисот се многу ниски, но доколку имате „сенс“ за изненадувања, на тенисот може одлично да заработите. Во овој текст ќе ви претставиме неколку совети за како да заработите на тениско обложување.

Обложувајте се само на добри коефициенти

Како што рековме во воведот, на фаворитот им е понуден многу мал коефициент само поради двата можни исходи на натпреварот. Поради тоа избегнувајте ги ниските коефициенти на фаворитите и обложувајте се на тенисерите за кој сметате дека можат да изненадат, а воедно им е понудена одлична квота. Ова не е екипен спорт, туку зависите само од поединецот, па затоа избегнувајте ги малите коефициенти.
Обложувај се на тенис во Unibet

Одредете кои тенисери ќе ги следите

Во текот на една година се играат премногу тенис натпревари, без разлика дали машки или женски, а тоа е невозможно да ги следите сите, па затоа најпаметно е да одлучите кој тенисери ќе ги следите. Исто така во тенисот е многу важно да ја пратите формата на играчот, повредите и многу други работи. Лошиот ден кај тенисерот може кај вас да се одрази со загуба, па заедно мора да бидете во тек.
Обложувај се на тенис во 1XBET

Имајте сметка во повеќе обложувалници

Доколку започнете со обложување на тенис, ќе забележете дека многу често се случува коефициентот да е варира од обложувалница до обложувалница. Се случува за фаворитот коефициентот да се движи од 1.25 до 1,35, а за аутсајдерот од 3.10 до дури 3.5. Баш поради тоа важно е да имате сметка во повеќе обложувалници и да го изберете највисокиот понуден коефициент.
Обложувај се на тенис во 10Bet

Следете ги меѓусебните натпревари

Многу е важно да ја проверите меѓусебната традиција на тенисерите кои мислите да ги играте и врз основа на тоа да донесете одлука дали ќе играте или не. Некои тенисери едноставно немаат среќа против тој противник без разлика во каква форма и да се. Всушност само поради ова е многу важно да го проверите тој детал пред да уплатите пари на тикетот.
Обложувај се на тенис во Coinbet24

Обложувајте се на победник на турнирот

Доколку ги следите новостите за некои играчи, обратете внимание на тоа кој во каква форма влегува во тој турнир. Се случува некогаш играчот да го паузира претходниот турнир, па така ќе биде повеќе одморен и ќе има повеќе сила за престојниот турнир. Коефициентите за овој вид на игра знаат да бидат доста високи, па затоа и овој облог е доста интересен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*