Како полесно до добивка во обложувалница?

добивка

Спортското обложување во овој период додека трае светското е многу застапено, а веруваме дека и самата мундијалска еуфорија си го прави своето. Секој би ставил 50 или 100 денари на тикет и да ги изигра натпреварите од тој ден или пак да ги врзе фаворитите на еден тикет, па така фудбалот да си го направи поинтересен и поадреналински.

Пред да ги изиграте натпреварите, добро би било да имате причина зошто токму тој натпревар да го играте со тој знак. За тоа ви е потребно време, а често тоа време е дефицитарно кај повеќето луѓе.

Ние ви нудиме можност да се приклучите на Фејсбук групата за обложување (ЗАЧЛЕНИ СЕ ТУКА) која брои повеќе од 33.000 членови. Таму секојдневно се разменуваат мислења, анализи и предлог типови за претстојните натпревари.

добивка

Како пример ќе го земеме вчерашниот натпревар помеѓу Англија и Белгија. Овој дуел беше центар на внимание меѓу корисниците, па се коментираше конечниот исход. Многу корисници не беа информирани доколку натпреварот заврши со нерешен исход кој ќе биде прв во групата, но тука секогаш се таканаречените „експерти“ кои имаат повеќе време да се занимаваат со тоа и да ви објаснат. Се докажа дека победникот на групата доколку натпреварот биде реми, ќе го одлучуваат факторите за фер плеј, односно жолтите и црвените картони. Тоа да бидеме реални е доста корисна информација.

Придружи се во групата ТУКА

Исто така, доколку некој член има информација за составите на одреден дуел, во смила дали едните или другите играат со втор тим, несебично тоа го споделува со останатите членови, а на тој начин вие доколку сте сакале тој натпревар да го играте добро би ви дошла информацијата за составот на екипите.

Добредојдени се и вашите предлози кои мислите да ги изиграте тој ден. Секој има различно гледшите на нештата, па можеби ќе се најде некој да ве посоветува да го прескокнете тој пар и да ви објасни за тоа.

Доколку имате изиграно тикет, без разлика дали е добитен или не, пожелно е да го споделите во групата, а на тој начин, заедно со вас ќе се радуваат и ќе ви честитаат корисниците за вашата мајсторија или пак заедно ќе жалите за промашувањето.

Како и да е, добро е кога можете во една таква заедница да го споделите вашето мислење за натпреварите и да прочитате мислење за претстојнтие натпревари. Со помош на тие информации вие многу полесно ќе може да остварите добивка, да го изберете вистинскиот натпревар и да го прескокнете натпреварот кој може да биде „утка“ баш тој ден.

ЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ВО ГРУПАТА ЗА КЛАДИЛНИЧАРИ ТУКА И БИДЕТЕ СПРЕМНИ ЗА НОКАУТ ФАЗАТА ОД МУНДИЈАЛОТ 2018!!!

Придружи се во групата ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*