Што се уплаќа денес? (04.01.2018)

што се уплаќа денес

За разлика од другите петоци, денес имаме нешто послаба понуда, но тука се Шпанците кои го започнуваат 18-то коло.

Еспањол – Леганес – 1 @ 2.06

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.076 евра. За победа на Еспањол уплатени се 65.477 евра, за реми 5.835 евра, додека за победа на Леганес уплатата изнесува 5.764 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*