Што се уплаќа денес? (11.12.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати ни го покажува исходот на одреден натпревар, па се надеваме дека и денес нема тоа да биде изоставено.

Монако – Дортмунд – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 58.684 евра. За победа на Монако се уплатени 2.518 евра, за реми 2.799 евра, додека за победа на Дортмунд уплатата изнесува 53.366 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*