Што се уплаќа денес? (24.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера бевме успешни во оваа категорија, а се надеваме дека и денес ќе биде така …

Белгарно – Естудиантес – 1 @ 2.22

Вкупната уплата на овој меч е 15.981 евра. Од нив за победа на Белгарно се издвоени 14.883 евра, за реми 635 евра, додека за победа на гостите уплатени се само 463 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*