Што се уплаќа денес (петок, 05.10.2018)

Вчера уплатата се покажа како одличен показател, па се надеваме дека и денес овој показател ќе се покаже како точен.

Вердер – Волфсбург 1 @2.06

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.532 евра од кои 78%, односно 85.472 евра се уплатени за победа на Вердер, за реми уплатата изнесува само 8.724 евра, а за победа на гостинот уплатени се 15.336 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*