И ОВА Е ТЕШКО: Одиграл 14 НБА играчи и сите до еден ги промашил! (ФОТО)

На социјалните мрежи може да се пронајдат многу тикети (добитни или недобитни), но едно од последната ноќ во НБА навистина се издвојува од останатите.

Обложувач од Македонија се обидел со 20 денари да стигне до добивка од 115.656 денари, но направил – промашување на годината!

Тој одиграл 14 неба кошаркари (плус или минус) и сите ги промашил!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*