Што се уплаќа денес? (30.11.2018)

што се уплаќа денес

За почеток на викендот во оваа категорија ви претставуваме одличен натпревар со супер коефициент и солидна уплата.

Рајо Валекано – Еибар – 2 @ 2.52

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 30.578 евра. За победа на домаќините уплатени се 5.491 евра, за реми 3.249 евра, додека за победа на Еибар уплатата изнесува 21.838 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*