Што се уплаќа денес? (30.05.2018 ТЕНИС II дел)

Што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија ова ќе ни биде втор текст. Во првиот дел имавме три тениски натпревари (ВИДИ ТУКА) и за среќа беа добитни.

Путинцева – Брејди – 1 @ 1.56

На овој натпревар има вкупно уплата од 41.722 евра. Од нив, 39.414 евра се уплатени на Путинцева, додека 2.307 евра се уплатени за Брејди.

Симон – Куери – 1 @ 1.88

Овде имаме прилично голема уплата, односно 167.187 евра. Од нив, 144.513 евра се уплатени за Симон, додека останатите 22.674 евра се за Куери.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*