Што се уплаќа денес? (10.01.2019)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата со уплатите решивме да ви претставиме сингл натпревари, поради фактот дека денес нема многу натпревари.

Портимонензе – Брага – 2 @ 2

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.762 евра. За победа на домаќините се уплатени 1.402 евра, за реми 2.243 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 5.117 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*