Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (26.06.2018)

видео анализа

Јовица и Петар и денес се со вас да ви помогнат при анализата и изборот на натпревари од Мундијалот во Русија.  За денес на распоредот ги имаме натпреварите помеѓу:

Австралија – Перу

Данска – Франција

Исланд – Хрватска

Нигерија – Аргентина

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*