Што се уплаќа денес? (26.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија избравме да ви претставиме дабл натпревари.

РОПС – ТПС – 2 @ 4.7

Вкупната уплата за овој дуел е 18.797 евра. Од нив за победа на фаворитот РОПС уплатени се 6.393 евра. За реми уплатени се само 2.346 евра, додека за победа на ТПС уплатени се 10.058 евра.

Ла Фиорита – Линколн Ред – 2 @ 1.71

На овој дуел се уплатени вкупно 12.807 евра. Од нив, за победа на Ла Фиорита уплатени се 146 евра. За реми уплатата изнесува минимални 72 евра, додека за победа на Линколн Ред уплатата е во висина од 12.588 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*