Што се уплаќа денес? (ТЕНИС)

Што се уплаќа денес

Вчера уплатите беа добри показатели, па дабл изборот беше добитен. Може да погледнете ТУКА. Сега ви претставуваме три натпревари на кои што има огромни уплати.

Полански – Херберт – 2 @ 1.48

На овој натпревар се уплатени вкупно 378.543 евра. За победа на Полански уплатата изнесува 20.988 евра, додека за победа на Херберт уплатата е неверојатни 357.555 евра.

Бузарнеску – Петерсон – 1 @ 1.76

Вкупната уплата за овој дуел е 128.621 евра, од кои 120.864 одат за победа на Бузаренску,  а  7.757 се уплатени на Петерсон.

Баутиста – Жиралдо – 1 @ 1.21

116.699 e цифрата која е уплатена на овој дуел. 107.770 евра се за фаворитот Баутиста, додека 8.929 евра се за Жиралдо.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*