Што се уплаќа денес? (29.08.2018)

Уплатата како показател вчера се покажа точна и погодивме коефициент 2.60, па се надеваме дека и денес нема да не изневери.

Салцбур – Црвена Звезда 1 @1.49

Севкупната уплата на овој дуел изнесува 37.586 евра, од кои дури 76.8% односно 28.865 евра се уплатени за победа на Салцбург, 4.933 евра се уплатени за реми и само 3.788 евра се уплатени на Тип 2.

Нотингем Форест – Њукасл 2 @2.36

На овој дуел се уплатени вкупно 33.803 евра, од кои 21.867 евра се уплатени на Тип 2 (64,7%). На реми се уплатени 5.014 евра додека за Тип 1 има уплата од 6.923 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*