Што се уплаќа денес? (11.09.2018)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата што често ни носи добивка, решивме да ви претставиме сингл натпревар со солиден коефициент.

Англија – Швајцарија – 1 @ 1.86

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 66.616 евра. Од нив за победа на Англија се уплатени 50.120 евра, за реми 8.163 евра, додека за победа на Швајцарија уплатата изнесува 8.334 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*