Добитна серија во обложувалница!?

добитна серија

Сигурно сте слушнале за добитна серија која означува непрекината добивка во некој одреден временски период во олбожувалница. Всушност дали тоа е знаење, среќа и како да ја задржете таа добитна серија ќе дознаете во продолжение …

Што е добитна серија?

Без разлика да се обложувате секојдневно, два пати неделно или еднаш месечно, добитната серија означува серија на добиени тикети без промашување. Во превод, во понеделник ќе изиграте тикет и ќе биде добитен, во среда исто така добитен, во четврток повторно добитен и тоа е серија од добитни тикети.

Среќа или знаење?

Политичкиот одговор на ова прашање би бил среќа со додаток на знаење, но во теорија, добитната серија најмногу зависи од среќата. Кога ќе ги фрлите коцките имате малку повеќе од 16% шанси дека таа ќе падне на вашиот број, односно 84% се шансите да не падне. Значи негативните шанси се повеќе и поради тоа се вика коцка. Исто така е и со кладилницата во која играте на повеќе натпревари и зависите од повеќе резултат, а тоа значи дека шансата за да промашите е поголема. Баш поради тоа обложувалницата влечи играчи, а покрај тоа е и дигањето на адреналинот. Се на се добитната серија повеќе зависи од среќата, отколку од знаењето, бидејќи на нашиот тикет има многу фактори на кои не можеме да влијаеме.

Психата е многу важен фактор

Занимливиот фактор кој влијае на добитната серија е и психата на човекот, а многу е важно да останете присебни и ако сте во добра серија да не вложувате пари на безвезни натпревари бидејќи вас ви оди од рака. Важно е и понатаму мирено да играте и да играте на натпревари за кои мислите дека се добитни.

Како да постигнете добитна серија во обложувалница?

Со малку среќа и паметно играње на тикети, а важно е да не брзате со тикетите. Најважниот фактор е кои луѓето ги води во минус е играњето на тикети бидејќи „мораат“. Играјте само тогаш кога ќе ги пронајдете натпреварите за кој мислите дека ќе поминат и играјте за онолку колку што со нив можете да заработите. Немојте да додавате уште еден натпревар за да го зголемите коефициентот, бидејќи тој последен натпревар често е причина за загуба. Накратко, уште еднаш да повториме. Среќата е главен фактор за победничка серија во обложувалница, а со паметна игра и може да се заработат доста пари …

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*