Малер на месецот, можеби и на годината. За еден меч остана без милион !!!

Тикет

 

Можеби веќе пронајдовме малер на годината !!! Неверојатен тикет ни стигна од еден наши читател. Тикет, со кои се скратени еден куп живци. Како да не биде така кога играчот го делел еден натпревар од милионска сума. На тикетот се наоѓаат дури 14 натпревари, со големи коефициенти, а за уплатени 50 денари добивката е 913.617 денари.

Тикет

Дечкото погодил 13 натпревари но паднал на еден, Академика – Национал. Овој меч е типуван со  3+, а натпреварот заврши со 1:0. Што да се каже повеќе за овој тикет. Штета … само еден меч го делел дечкото од херој до малер !!!

ИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

1 Trackback / Pingback

  1. Малер, махер и легенда на колото. Со 30 денари фатил 5.500 евра ! - Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*