Онлајн обложување – искуство и препорака за обложувалница

онлајн обложување

Како што постои еволуција во секој сегмент од нашата природа, така постои еволуција и во спортското обложување. Тоа започна со спортска прогноза, а сега е актуелно онлајн обложување. Порано бевме сведоци на спортската прогноза за која се сеќаваат малку повозрасните каде што бевме ограничени со типови и натпревари. Кога ќе го споредиме тој период со овој актуелниот добиваме една огромна разлика која веруваме дека пред 15-20 години никој и не би можел да ја предвиде. 

Сега имаме можност во локалните обложувалници да се обложуваме со на повеќе од 500 игри за еден натпревар, без разлика дали тоа е појака или послаба лига, да играме двознаци, па дури и трознаци. И цел тој наш избор да го уплатиме само за минимални 20 денари. Не смееме да ја изоставиме минималната добивка која некогаш беше само 300.000, а сега стигнува и до вртоглави 5.000.000 денари.  Тоа доволно зборува за колку е напреднато спортското обложување, но ако мислите дека тоа е се, тогаш не сте во право.

Во моментов нешто „ИН“, нешто модерно, нешто без кое западот не може да се замисли е онлајн обложувањето. Можеби на нашите простори ова се уште делува како непознато, но тоа е сосема во ред, бидејќи реално заостануваме зад модерниот свет. Нешто што ни дава надеж е фактот дека се прифаќаме, можеби покасно, но во секој случај е прифатено.

Не тврдиме дека нема луѓе кои не се обложуваат онлајн, но мнозинтвото е научено да го земе билтенот, да ги напише натпреварите, па да чека на шалтерот за уплата и секако да чека сторнирање на тикетот кој го направил вработениот. Во овој текст накратко фокусот ќе го ставиме на онлајн обложувањето и нашето искуство со тоа, а се разбира и препорака за добра онлајн обложувалница.

Нашето долгогодишно онлајн обложување искуство, како број 1, ја рангира обложувалницата на Bet365. Лидерската позиција на оваа обложувалница е заслужена со тоа што имаат многу брз и едноставен сајт за употреба, располагаат со прилично високи коефициенти, имаат 24/7 часовна корисничка поддршка, а исто така исплатата им е навремена и без никакви трошоци.

Тоа што многу луѓе ги спречува да отворат сметка во некоја онлајн обложувалница е исплатата. Одговорно тврдиме дека доколку играте во Bet365 ќе немате апсолутно никакви проблеми при исплатата на средства, односно после барањето за повлекување. Вашите средста ќе ви бидат достапни за 2-3 работни дена на вашиот банкомат доколку тоа го направите преку кредитните или дебитните картички.

онлајн обложување

Креирање на сметка за онлајн обложување

Втора работа е тоа што мислат дека тоа е премногу сложено, а ние искрено ве убедуваме дека е многу полесно и пофлексибилно. Се што треба да направите е да креирате сметка на нивниот сајт. Ве молиме внесете ги вашите точни податоци, бидејќи подоцна треба да ја верифицирате вашата сметка. После тоа, потребно е да вложите пари. Тоа може да го направите на неколку начини, а како наједноставен е начинот преку дебитна или кредитна картичка, Skrill и Neteller.

Уплата на средства

Доколку се обидувате да направите депозит преку картичка ги внесувате податоците од картичката кои секако остануваат целосно заштитени, бидејќи конкретно овој сајт има безброј сертификати кои ви гарантираат сигурност на вашите податоци. Внесете го вашиот 16 цифрен број од картичката, датумот на истекување на картичката и CVC кодот (задните 3 бројки). Потоа избирате колку сакате да депозирате и тоа е тоа. Парите се на вашата Bet365 сметка.

Исплата на средства

Пред да ја направите вашата прва исплата треба да ја верифицирате сметката. KYC верификацијата им е подобрена и трае само неколку минути. Во полето Members имате KYC верификација и тука испраќате слика од ваш личен документ. Доколку не можете да се снајдете, слободно побарајте ја корисничката поддршка и таа љубезно и професионално ќе ви одговори на вашите прашања, а неретко и знае да ја верифицира сметката. Запомнете дека ова го правите само еднаш откако ќе го отворите акаунтот. Потоа правите барање за повлекување – Withdraw. Барањето се процесира за неколку часа, а веќе за 2-3 дена парите ќе ви бидат во вашиот џеб.

Ова се најважните сегменти кои практично ги збунуваат љубителите на онлајн обложување, но ние тврдиме дека тоа ќе трае само неколку минути, а веднаш потоа добивате безброј бенефити.

Што добивате со онлајн обложување?

Најпрво добивате флексибилност. Се што ви треба е компјутер или мобилен телефон и интернет конекција. Вие ќе може да се обложувате од секаде во светот без разлика дали сте на работа, во автобус, дома или на одмор. Апсолутно немате никакви ограничувања во овој поглед, па на тој начин секогаш навремено ќе може да ги играте вашите омилени натпревари. Второ, вие ќе бидете ценет клиент. Неретко обложувалницата на Bet365 знае да ги изненади своите лојални корисници со бонус за лојалност, или бесплатни средства за обложување. Трета работа е тоа што вие ќе бидете во тренд, ќе добивате огромни коефициенти и ќе бидете во тек со времето, а искрено кој не би сакал да биде во чекор со модерното опшество?

Доколку овие информации не ви се доволни, ви препорачуваме да ја прочитате нашата рецензија за Bet365 ТУКА и комплетно да погледнете што нудат тие и зошто се број 1 во онлајн обложувачката индустрија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*