Што се уплаќа денес? (15.02.2019)

што се уплаќа денес

Неколку дена по ред забележуваме добивка во оваа категорија, па со причина ја нарекуваме и најуспешна категорија. За денес повторно сингл со одличен коефициент.

КПР – Вотфорд – 2 @ 1.89

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 52.527 евра. За победа на домаќинтие се уплатени 4.460 евра, за реми 5.168 евра, додека за победа на Вотфорд уплатата изнесува 42.899 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*