Што се уплаќа денес (30.08.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Копенхаген – Аталанта 2 @1.87

Севкупната уплата на овој дуел изнесува 70.134 евра од кои 73% односно 51.206 се уплатени на Тип 2, 12.033 евра се уплатени на реми, а само 6.895 евра се уплатени за победа на Копенхаген.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*