Што се уплаќа денес? (14.02.2019)

што се уплаќа денес

Вчера и во оваа категорија забележавме добивка, односно ви претставивиме натпревар на кој имаше солидна уплата, а и коефициентот беше одличен. За денес повторно сингл натпревар.

Рапид Виена – Интер – 2 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 70.926 евра. За победа на домаќинот се уплатени 3.258 евра, за реми 5.739 евра, додека за победа на Интер уплатата изнесува 61.930 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*