Што се уплаќа денес (петок, 31.08.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Хановер – Борусија Дортмунд 2 @1.64

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 48.284 евра од кои дури 85% односно 41,107 се уплатени за победа на Дортмунд, 3.631 евра се уплатени на реми, а за победа на Хановер уплатата изнесува 3.546 евра

Лион – Ница 1 @1.39

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 38.952 евра од кои дури 85% односно 32.943 се уплатени за победа на Лион, за реми се уплатени 4.390 евра и само 1.618 евра се уплатени за победа на Ница.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*