Што се уплаќа денес? (20.10.2018)

што се уплаќа денес

Вкупната уплата на натпреварите, често се покажува како одличен показател, па се надеваме дека и денес ќе ни донесе добивка.

Удинезе – Наполи – 2 @ 1.64

Уплатата на овој натпревар изнесува 130.418 евра. Од нив за победа за на Удинезе се уплатени 6.808 евра, за реми 7.814 евра, додека за поебда на Наполи уплатата е 115.797 евра.

Валенсија – Леганес – 1 @ 1.63

На овој дуел вкупната уплата изнесува 38.029 евра. За победа на домаќините се уплатени 24.146 евра, за реми 10.568 евра, а за победа на Леганес уплатата изнесува 3.316 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*