Што се уплаќа денес? (31.12.2018)

што се уплаќа денес

Денес кладилничарската понуда поради новогодишните празници е очајна, па затоа ви претставуваме сингл натпревар на кој има нешто помала уплата.

Кардиф – Бери Таун – 2 @ 2.26

Вкупната уплата на овој натпревар 7400 евра. За победа на домаќинот уплатени се 630 евра, за реми 1.920 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 4.850 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*