ТИП НА ДЕНОТ: (31.12.2018,18:00) МАРМОРЕК – КФАР САБА

ГОСТИТЕ ВО БОРБА ЗА ЛИДЕРСКАТА ПОЗИЦИЈА

Израел, Леумит Лига, 30.12.2018: Мраморек – Кфар Саба ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Мраморек и Кфар Саба од израелската Леумит лига. Домаќините се на дното на табелата и имаат исклучиво лоши резултати. Најверојатно тие ќе го доживеат лошото сценарио и ќе се преселат во понизок ранг. Од друга страна, гостите се на делба на првата позиција и се во одлична форма. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.44.

УСПЕШНОСТ ДЕКЕМВРИ: 19/30

МРАМОРЕК – КФАР САБА 2
Регистрирај се за Бонус ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*