Што се уплаќа денес? (08.02.2019)

што се уплаќа денес

Во одлична серија сме влезени и во оваа категорија. Вчера погодивме прилично висок коефициент, а за денес ви нудиме исто така супер натпревар.

Дижон – Марсеј – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 42.458 евра. За победа на Дижон уплатени се 2.856 евра, за реми 7.202 евра, додека за победа на Марсеј уплатени се 32.400 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*