Што се уплаќа денес? (20.11.2018)

што се уплаќа денес

За денес повторно избравме натпревар од Лигата на нации кој има одличен коефициент и и солидна уплата.

Шведска – Русија – 1 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 131.551 евра. За победа на Шведска уплатени се 123.973 евра, за реми 4.696 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 2.882 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*