Што се уплаќа денес? (14.07.2018)

Што се уплаќа денес

Неколку дена по ред сме успешни во оваа категорија, па веруваме дека не имате послушано и имате заработено.

Митиланд – Архус – 1 @ 1.52

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 18.368 евра. Од нив за победа на Митиланд се уплатени 16.638 евра, за реми 977 евра, додека за победа на Архус упатата е само 753 евра.

Малме – Естерсунд – 1 @ 1.83

На овој натпревар имаме уплата од 18.368 евра. Од нив за победа на Малме издвојуваме 8.692 евра. За реми 1.266 евра, додека за победа на Естерсунд уплатата изнесува 2.107 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*