Што се уплаќа денес? (07.12.2018)

што се уплаќа денес

Вчера во ова категорија, уплатата ни „понуди“ 2.44 коефициент кој за наша среќа беше добитен. Денес повторно ви претставуваме сингл натпревар со одличен коефициент.

Јувентус – Интер – 1 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 107.031 евра. За победа на Јувентус уплатени се 88.388 евра, за реми 8.994 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 9.649 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*