Што се уплаќа денес (недела, 02.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Аталанта – Каљари 1 @1.42

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 60.383 евра од кои дури 90%, односно 54.166 евра се уплатени за победа на Аталанта, 3.245 евра се уплатени на реми и само 2.972 евра се уплатени за победа на Каљари.

Гронинген – Цволе 1 @2.08

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 51.554 евра од кои 86%, односно 44.513 евра се уплатени за победа на Гронинген. Уплатата за реми изнесува 3.604 евра, додека уплатата за победа на Цволе е само 3.437 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*