Што се уплаќа денес? (05.02.2019)

што се уплаќа денес

После многу добра серија од натпревари, вчера за жал не погодивме, но денот не им беше погоден ниту на Палермо.

Хамбург – Нинберг – 1 @ 2.02

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 12.730 евра. За победа на Хамбург уплатени се 10.610 евра, за реми 1.014 евра, додека за победа на Нинберг уплатата изнесува 1.106 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*