Што се уплаќа денес? (11.02.2019)

што се уплаќа денес

За денес во нашата најуспешна категорија ќе ви претставиме сингл натпревар на кој има одличен коефициент, а исто така и уплатата е со интересен распоред.

Венеција – Лече – Х @ 3.05

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 5.379 евра. За победа на Венеција уплатени се 103 евра, за реми 4.458 евра, додека за победа на Лече уплатата изнесува само 818 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*