Што се уплаќа денес? (21.11.2018)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата повторно ни донесе одличен коефициент и ни го „покажа“ исходот на натпреварот. За денес ви нудиме сингл со одлична квота.

Сантош – Ботафого – 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 13.306 евра. За победа на Сантош уплатени се 11.807 евра, за реми 619 евра, додека за победа на Ботафого уплатата изнесува 880 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*