Што се уплаќа денес? (19.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата што се уплаќа денес ви нудиме сингл натпревар со прилично добар коефициент.

Брајтон – Манчестер Јунајтед – 2 @ 1.90

На денешниот натпревар имаме вкупна уплата од 104.328 евра. За победа на Брајтон уплатата изнесува 15.605 евра, за реми 17.729 евра, додека за победа на Манчестер Јунајтед уплатени се фантастични 70.994 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*