Што се уплаќа денес? (28.09.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата често пати се покажува како успешен показател, а за денес решивме да ви претсавиме натпревар кој има солиден коефициент.

Ст. Етиен – Монако – 1 @ 2.14

Уплатата на овој дуел изнесува 61.571 евра. За победа а Ст. Етиен уплатени се 52.620 евра, за реми 4.967 евра, додека за победа на Монако уплатата изнесува 3.984 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*