Што се уплаќа денес? (03.11.2018)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни донесе одличен коефициент, односно беше показател за ние да си добиеме 2.45 коефициент. За денес ви претставуваме повторно сингл натпревар со голем коефициент.

Арсенал – Ливерпул – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 529.568 евра. За победа на Арсенал уплатени се 71.442 евра, за реми 53.774 евра, додека за победа на Ливерпул уплатата изнесува неверојатни 404.352 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*