Што се уплаќа денес? (15.10.2018)

што се уплаќа денес

Денес понудата е прилично слаба, па затоа овде решивме да ви претставиме сингл натпревар на кој има солидна уплата.

Шпанија – Англија – 1 @ 1.77

Вкупната уплата за овој денешен натпревар изнесува 16.456 евра. За победа на Шпанија уплатени се 90.4% од вкупната сума, односно 14.875 евра, за реми 253 евра, додека за победа на Англија уплатата изнесува 1.328 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*