Што се уплаќа денес? (18.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата кој досега ни донесе многу пари, наречена „Што се уплаќа денес“ ви претставуваме два натпревари.

Динамо Минск – Витебск – 1 @ 1.82

Вкупната уплата за овој натпревар е 4.916 евра. За победа на Динамо, уплатени се 4.69 евра, за реми 157 евра, додека само 68 евра се уплатени за победа на гостите.

Тунис – Англија – 2 @ 1.51

За овој натпревар имаме милионска уплата. Уплатени се вкупно 1,03 милиони евра. Од нив за победа на Тунис се уплатени 63.559 евра. За реми уплатата изнесува 95.424 евра, а за победа на Англија уплатата изнесува неверојатни 873.314 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*