Што се уплаќа денес? (17.08.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме сингл натпревар со одличен коефициент.

Лориент – Валенсиен – 1 @ 2.15

Вкупната уплата на овој дуел е 27.983 евра. Од нив за победа на Лориент се издвоени 22.011, за реми 1.264, а за победа на гостите уплатата изнесува 4.709 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*