Што се уплаќа денес? (29.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес избравме два натпревари, од кои еден од шведската и еден од данската прва лига.

АИК – Колмар – 1 @ 1.55

Уплатата за овој дуел изнесува 19.199 евра. Од нви за победа на АИК се уплатени 15.133 евра, за реми 1.552 евра, а за победа на Колмар 2.515 евра.

Нордсјеланд – Вендсисел – 1 @ 1.58

За овој натпревар имаме вкупна уплата од 15.297 евра. За победа на домаќинот уплатени се 12.561 евра, за реми 1.780 евра, додека за победа на Вендсисел уплатата изнесува 957 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*