Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој ние решивме да ви ги претставиме најинтересните тикети кои го одбележаа овој викенд.

Малер 1

Изиграни 8 натпревари со знакот 1-1и2+, а од нив се 7 погодени. За жал Жилина „не беше“ на страна на овој играч.

Малер 2

Изиграни четири натпревари со знакот гол-гол прво, но за жал дуелот Колчестер – Порт Вејл заврши 2-0 и овој играч го остави без 52.000 денари.

Малер 3

Жално. За смо еден гол овој играч не доби 13.000 денари. Како што гледате, натпреварот Бенфика – Гимараеш му е игран 1 и 2-4 гола, а за жал тој натпревар заврши 3-2!

1xBet ве води на одмор од соништата!

Махер 1

Од поодамна сме немале ваков махер. Зборови не се потребни. Со здравје да се трошат!

Махер 2

Супер комбо тикет. За уплата од 50 денари овој играч се усреќи со 15.500 денари.

Махер 3

Фантастичен тикет. Со влог од 30 денари, овој играч доби 13.000 денари.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*