Што се уплаќа денес? (13.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата што се уплаќа денес ви претставуваме сингл натпревар со повеќе од одличен коефициент.

Рубин Казан – Зенит Петерсбург – 2 @ 2.26

За овој дуел имаме вкупна уплата од 18.726 евра. За победа на Рубин се уплатени 2.018 евра, за реми 1.262 евра, а за победа на Зенит, уплатата изнесува 15.446 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*